111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Waterproof Travel Mom Down jacket Material Backpack Baby Mummy Diaper Bag

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:0,3 kg
  • Ukuran produk:32*15*27 cm
  • MOQ:800 pcs
  • Tipe Bahan:Bahan jaket dowo
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan

    1.Kain: 100% Polyester - Nylon tutul;Materi iki gampang diurus lan nahan warna lan wujude kanthi suwe

    2. Desain & Werna-hangbag iki kanthi desain sing modis lan unik; Kasedhiya warna biru, biru muda, khaki, jambon kanggo pilihan sampeyan

    3. Multi Fungsi - Sampeyan bisa nggunakake tas iki minangka tas ibu utawa saben dina.Iku banget elegan lan cocok kanggo akeh kesempatan kaya blanja, lelungan karo bayi.

    1.entheng

    Materi super entheng ora bakal nggawe sampeyan nyoba karo barang-barang sampeyan, sampeyan bisa nindakake dina kanthi gampang.

    123

    2.awet

    Bahan tahan banyu sing awet banget digawe kanggo kabeh lelungan urip.

    vasdvb

    3.FASHION NYAMAN

    Ngadopsi desain sing apik gayane & elegan, kanthi materi tartamtu, nggawe sampeyan luwih nyaman nalika nggawa.Desain busana bakal nggawe sampeyan luwih beda.

    5
    Jeneng produk Mbah gantungan
    Nomer Item LH004
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7 dina
    Wektu Produksi 40-50 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn utawa minangka dikarepake
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen utawa minangka dikarepake

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: