111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Stylish Diaper Bag Organizer kanggo Ibu

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:1,4 kg
  • Ukuran produk:16.1*4.7*13.4inch
  • MOQ:500 pcs
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan

    1. Tas Popok Kapasitas Gedhe Multi-kantong: Tas popok duwe total 12 kanthong, 2 kanthong sisih, kompartemen liyane.Nyedhiyakake papan sing cukup kanggo popok, ganti bantalan, kunci, dompet, dandanan, sandhangan bayi lan liya-liyane supaya barang-barang penting bayi tetep rapi.
    2. Tas Popok Ibu Fashion: Ngadopsi kain salju tahan banyu sing tahan banyu, gampang diresiki;resistance nyandhang, resistance kanggo deformasi, tas popok multifungsi tanpa kurban konsep desain fashion menehi pilihan sing paling apik kanggo ibu lan bapak.
    3. l DIRANCANG OLEH WONG TUWU kanggo wong tuwa - Saben kompartemen lan set item ing set tas popok iki dirancang kanggo nyederhanakake urip sampeyan minangka wong tuwa.Siji kompartemen sing luwih gedhe pas karo barang-barang sing paling gedhe nalika kanthong cilik njamin sampeyan tetep teratur.Grand Central Station Diaper Bag ngadeg mujur kanggo akses gampang menyang kompartemen utama nalika ngganti popok kanggo bocah cilik.

     

     

    Informasi Tambahan

    Jeneng produk Tote popok
    Nomer Item LH020
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7-10 dina
    Wektu Produksi 40-45 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1 pcs/polybag
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou utawa minangka dikarepake

    Detail Produk:

    Bukaan amba, tampilan cetha

    Wide mbukak kanggo nggawe urip luwih gampang, amarga sampeyan bisa ngakses sembarang item tanpa alangan, lan ndeleng kabeh item ing kabeh wektu.

    Organisasi ngarep

    Sampeyan bisa ngatur barang sing paling penting ing kanthong ngarep, kayata botol bayi utawa barang liyane, supaya gampang diakses.

    Zipper kualitas dhuwur

    Kita nggunakake ritsleting berkualitas tinggi sing cocog karo kabeh standar manufaktur internasional.

    Bagian bebas kimia

    Kita mung nggunakake bagean logam tugas abot sing diuji kanggo njamin keamanan sampeyan lan bayi, dene umume merek liyane nggunakake komponen sing murah lan ora bisa dipercaya.

    详情_01
    详情_04
    详情_02

    Nduwe desain sing ramping, konstruksi sing apik & kabeh fungsi sing dibutuhake wong tuwa ing tas.Tas jinjing iki nduweni kabeh fitur sing kudu diduweni kalebu 12 kanthong kanggo organisasi

    详情_05
    详情_06
    DSC03831

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: