111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Tas popok warna abu-abu pink Multi-Fungsi Waterproof Mummy Backpack Nappy Bags

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:920g
  • Ukuran produk:Ukuran 18*12.6*3.2 in
  • MOQ:800 pcs
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan

    1. Tansah nggunakake Material saka Quality paling - Nggunakake kualitas dhuwur tahan kain oxford tahan banyu lan gampang kanggo ngilangke resik, aja wedi tumpahan susu/banyu ing tas.

    2. Kapasitas Gedhe - Kompartemen utama gedhe, kanthong panyimpenan sing kapisah kalebu kanthong terisolasi & kanthong sandhangan teles, sampeyan bisa nyelehake botol susu, botol banyu, sandhangan, popok, andhuk, lan liya-liyane ing kanthong sing beda.

    3. Multi Fungsi - Sampeyan bisa nggunakake tas iki minangka tas ransel lan tas tangan.Iku banget elegan lan cocok kanggo akeh kesempatan kaya blanja, lelungan etc.

    4. Layanan sawise-sales - Masalah kualitas dumadi ing panggantos setaun, garansi seumur hidup, yen sampeyan ora wareg, banjur KONTAK US lan kita bakal menehi sampeyan mbalekaken 100% ing 90 dina tuku.Tujuane kanggo nawakake layanan pelanggan BEST ing Amazon.

    1.Katon Cilik nanging Bener Super Wiyar

    7

    2. Ransel Popok Smart

    4

    3.Fleksibilitas

    Bukak kanthi gampang nganggo tangan siji.

    6
    Jeneng produk Tas ransel popok
    Nomer Item LH001
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7 dina
    Wektu Produksi 40-50 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn utawa minangka dikarepake
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen utawa minangka dikarepake

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: