111

TAS KOYO BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Kabar

  • Carane Milih Tas Sekolah

    Carane Milih Tas Sekolah

    Tas sekolah bocah sing apik kudune sing ora kesel yen digawa ing awak.Sing disaranake yaiku nggunakake prinsip ergonomis kanggo nglindhungi utomo.Kene sawetara opsi: 1. Ngatur kanggo tuku.Priksa manawa ukuran tas cocok kanggo dhuwur ...
    Waca liyane
  • Bahan apa sing kudu dipilih kanggo Kasus Troli?

    Bahan apa sing kudu dipilih kanggo Kasus Troli?

    Koper troli saiki wis dadi barang sing kudu ana ing urip, apa perjalanan, perjalanan bisnis, sekolah utawa menyang luar negeri, lan liya-liyane, ora bisa dipisahake karo koper troli.Saliyane menehi perhatian marang gaya lan rega, pilihan materi uga penting banget, sing bisa langsung nemtokake ...
    Waca liyane
  • Study Trip Tim Penjualan FLYONE ing Ningbo

    Study Trip Tim Penjualan FLYONE ing Ningbo

    Kanggo nglayani para pelanggan kanthi luwih profesional lan efisien, FLYONE melu pelatihan sales profesional tanggal 23 Juli 2022, lan kabeh wong entuk manfaat akeh.Tekan Panggonan Sinau – Ningbo ing Sore 22 Juli 2022 A Pojok Adegan Pembelajaran JOYCE Aktif A...
    Waca liyane
  • Tuku Tips kanggo Tas Cooler ruangan

    Tuku Tips kanggo Tas Cooler ruangan

    1. Priksa kain saka tas adhem ruangan kanggo karusakan.Mangga ora tuku yen risak.2. Spesifikasi lan fungsi ora nyukupi kabutuhan sampeyan, aja tuku.3. Sampeyan bisa nyelehake banyu ing lumahing kain kanggo ndeleng yen penetrates kanggo nyoba efek anti banyu.4. Priksa aksesoris ...
    Waca liyane
  • Tuku Basis kanggo Tas Cooler ruangan

    Tuku Basis kanggo Tas Cooler ruangan

    Tas sing adhem bisa digunakake kanggo piknik ruangan utawa urip saben dina.Iki digunakake kanggo nahan macem-macem panganan lan njaga suhu lan kesegaran panganan.Nalika tuku paket es, sampeyan bisa miwiti saka aspek ing ngisor iki: 1. Kinerja insulasi kadhemen: Insulasi kadhemen minangka fungsi es sing paling dhasar ...
    Waca liyane
  • Gedung Tim Tiga Dina ing Gunung Wuyi China

    Gedung Tim Tiga Dina ing Gunung Wuyi China

    Saka Jul.2nd-Jul.4th, kita duwe 3 dina kanggo mbangun tim ing China Wuyi Mountain, Kabeh kita sante!FLYONE Team Bamboo Rafting Mountaineering Jumping So High Landscape
    Waca liyane
  • Pangopènan Tas Piknik

    Pangopènan Tas Piknik

    1. Aja nganti srengenge, paling apik kanggo garing kanthi alami.2. Supaya utensils logam minangka cedhak tembok utama tas sabisa.3. Nyegah saka cahya srengenge, geni, impact karo obyek cetha lan kontak karo pelarut kimia.4. Sendok Garpu : Sakwise dicuci lan digaringake, alat-alat garpu sing wis digunakake banjur...
    Waca liyane
  • PENGAYAAN HUT KE-12 FLYONE

    PENGAYAAN HUT KE-12 FLYONE

    Ing wayah sore tanggal 21 Juni, wektu Beijing, tas FLYONE nganakake perayaan ulang tahun kaping 12.Kabeh padha kumpul kanggo ngobrol lan ngentekake sore sing nyenengake!Perayaan HUT ke-12
    Waca liyane
  • Tips kanggo Tuku Tas Piknik

    Tips kanggo Tuku Tas Piknik

    1. Struktur njero kudu dituku miturut barang sing diselehake ing njaba saben dina.Yen item biasa kayata crisper, tas piknik hard bisa digunakake kanggo njamin stabilitas dibangun ing.Yen iku tas pangan rangkep item, sampeyan bisa milih tas alus, kang bisa nggawe nggunakake th...
    Waca liyane
  • Kepiye carane nggawe tas blanja sing ramah lingkungan?

    Kepiye carane nggawe tas blanja sing ramah lingkungan?

    Tas sing diarani ramah lingkungan umume nuduhake tas sing bisa digawe saka bahan sing bisa rusak kanthi alami, lan wektu degradasi ora bakal suwe.Ing wektu sing padha, padha uga bisa digunakake kaping pirang-pirang.Produksi iku prasaja, ing ngisor iki wis diurutake kanthi teliti ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Pilih Tas Ransel Gunung?

    Kepiye Cara Pilih Tas Ransel Gunung?

    Mountaineering minangka olahraga sing apik, ora mung bisa nguatake awak, nanging uga nambah fungsi kardiorespirasi.Sakdurunge mendaki, pilih peralatan sing pas, kayata sepatu hiking, tas ransel, lan liya-liyane.
    Waca liyane
  • Sawetara Cara Kanggo Ngilangi Bau Ing Bagasi

    Sawetara Cara Kanggo Ngilangi Bau Ing Bagasi

    1. Cara sing paling trep kanggo ventilasi yaiku mbukak tas bagasi lan dilebokake ing papan sing berventilasi.Sampeyan uga bisa dilebokake ing srengenge supaya garing, nanging aja nganti srengenge.2. Nyelehake barang kayata tas areng pring lan godhong teh ing tas, utawa tuku tas mbusak formaldehida, bisa mbusak ...
    Waca liyane