111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Multi-Fungsi Waterproof Tas Popok Pundhak Tote Mummy Baby Bag Popok Ransel Kanthi USB

Katrangan singkat:


  • rega:$13.5
  • Bobot barang:0,87 kg
  • Ukuran produk:16,5 x 5,8 x 11,2 inci
  • MOQ:500 pcs
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Detail Produk

    Tag produk

    Multi-Fungsi Waterproof Tas Popok Pundhak Tote Mummy Baby Bag Popok Ransel Kanthi USB

    Katrangan

    1. Kanthong botol terisolasi.

    2. Kanthong organizer bolong kanggo popok lan wiptes.

    3. Kanthong ibu karo gantungan kunci.

    4. Lengan laptop/tablet empuk

    5. Ganti pad lan kereto pancingan klebu

    Informasi Tambahan

    Jeneng produk Tas ransel popok bayi ibu
    Nomer Item  
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7-10 dina
    Wektu Produksi 40-45 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1 pcs/polybag
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou utawa minangka dikarepake
    详情_06
    详情_02

    Detail Produk:

    1. Tas ransel popok

    Tas popok tas ransel ukuran normal kanthi 10 kanthong internal & eksternal, Cukup wiyar kanggo nampung barang-barang penting bayi lan isih katon rapi lan kompak, tanpa gedhe banget utawa cilik banget.

    详情_05
    详情_03
    • Awet-Banyu / Cacat / Tahan Luh

    Tas ransel popok digawe saka kain sing entheng, awet lan anti banyu (Lewih kuwat tinimbang tas bayi poliester twill, Luwih apik ing Resistance Deform & Tear Resistance).Jahitan non-fraying, lan zippers kuwat.Jahitan sing dikuatake ing tali bahu lan gagang, tanpa nyuwek

    详情_07
    详情_08

    2.Convertible lan supaya Versatile

    Tas popok kita bisa digunakake minangka tas ransel, tas tangan, uga bisa digantung ing kereta dorong.Elegan lan cocok kanggo akeh acara kaya blanja, lelungan, lsp. Kajaba iku, Desain Praktis lan Unisex nggawe tas ransel popok iki sampurna kanggo lelungan karo bocah lanang / wadon, hadiah pancuran bayi sing cocog!

    详情_09
    详情_10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: