111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Multi-Fungsi Mom's Maternity Nappy Bag Kapasitas Besar Bayi Travel Tote Diaper Stroller Bag Mummy Backpack Designer for Mom

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:0,78 kg
  • Ukuran produk:11.2*16.8*6 inch
  • MOQ:500 pcs
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan

    1. TETAP STYLISH lan COOL karo kabeh sing perlu ing GO

    - 1 tas popok deluxe, 1 bantalan ganti empuk kanthi pola desainer sing cocog, 1 tali bahu sing empuk, luwes & bisa dicopot, 2 tali bahu

    2.TONS OF POCKETS TO STAY ORGANIZED - Direkayasa kanthi ati-ati kanggo nggedhekake fungsi kanthi kanthong multifungsi - saben klompok riset pasar wong tuwa.

    Kalebu bantalan ganti bantal lan kanthong khusus kanggo njupuk siji tangan kanggo popok lan wipes.Kanthong botol terisolasi termal mbantu supaya susu bayi tetep aman lan dilindhungi

    saka owah-owahan suhu sing ora aman.Kanthong pacifier protèktif lan macem-macem kanthong nganggo ritsleting nyimpen dhompet, telpon, lan tombol kanthi aman lan gampang ditemokake.

    3. Multi Fungsi - Sampeyan bisa nggunakake tas iki minangka tas ransel lan tas tangan.Iku banget elegan lan cocok kanggo akeh kesempatan kaya blanja, lelungan etc.

    4. bisa nambah tali stroller uga

    Informasi Tambahan

    Jeneng produk Tas ransel popok bayi ibu
    Nomer Item LH003
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7-10 dina
    Wektu Produksi 40-45 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1 pcs/polybag
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou utawa minangka dikarepake

    Detail Produk:

    1. Pu tutup desain elegan kanggo tutup, nangani, ngisor.kanthi penutupan magnetik kanggo ngarep, kanthong zipper ing kompartemen utama, tembelan label tenunan PU kanggo logo

    详情_05
    详情_02
    详情_06
    详情_03

    2. Ing njero Katon Cilik nanging Sejatine Super Wiyar

    Sampeyan bisa ngemot 5 popok, rong botol banyu, tas popok, kaleng bubuk susu, komputer.

     

    • 3.Back panel slip kanthong bisa ndhelikake ganti pad
    DSC04051
    详情_04

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: