111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Multi-fungsi Tas Popok Mummy Tas Ransel Popok gedhe kanggo Perjalanan Perawatan Bayi

Katrangan singkat:

 

rega: $8.5
Bobot Barang: 0,7 kg
Ukuran produk: L27 x H42 x D24cm
MOQ: 800 pcs
Tipe Bahan: Poliester 600D Kab


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

1. Tansah nggunakake Material saka Quality paling - Nggunakake kualitas dhuwur awet kain Salju tahan banyu lan gampang kanggo ngilangke resik, aja wedi tumpahan susu / banyu ing tas.

2.Kapasitas Gedhe - Kompartemen utama gedhe, kanthong panyimpenan sing kapisah kalebu kanthong terisolasi & kanthong sandhangan teles, sampeyan bisa nyelehake botol susu, botol banyu, sandhangan, popok, andhuk, lan liya-liyane ing kanthong sing beda.

3.Multi Fungsi - Sampeyan bisa nggunakake tas iki minangka tas ransel lan tas tangan.Iku banget elegan lan cocok kanggo akeh kesempatan kaya blanja, lelungan etc.

Informasi Tambahan

Jeneng produk Tas ransel popok
Nomer Item LH056
Biaya sampel $100
Wektu Sampel 7 dina
Wektu Produksi 40-50 dina sawise sampel dikonfirmasi
Rincian Kemasan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn utawa minangka dikarepake
Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
Pelabuhan Xiamen utawa minangka dikarepake

Detail produk:

1.MPROVE COMFOVE TINGKAT PRODUKTIVITAS
Digawe nganggo Tali Bahu Padded sing Nyaman nalika nggendong bayi lan Panel Mbalik kanthi desain aliran udara kanggo njaga ventilasi mburi supaya panas bisa metu saka pundhak lan punggung.Tas popok sing bentuke kuat iki ndadekake bisa ngadeg dhewe kapan wae.

S1

2. FREE ADDED BONUS
Sampeyan uga bakal nampa 2 Pancing Stroller sing bisa dicopot nalika sampeyan ora pengin duwe tas popok ing punggung kanthi dipasang ing kereto, 1 Pad Ganti gedhe kanthi bantalan busa alus sing nyaman lan resik kanggo bayi.Plus 1 Wet and Dry Bag sampurna kanggo kit nursery utawa sandhangan ganti bayi.Iki bakal mbantu karo kabutuhan bayi lan kanthi gaya sing dirancang kanggo cocog karo tas popok.

S2

3. JAMINAN PUAS
Kita ngadeg kanggo KUALITAS, tas popok kita didhukung dening Garansi Produsen.Kita ngerti sampeyan bakal seneng karo tas popok iki.

S3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: