111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Tas ransel popok bayi kanvas poliester fungsional sing paling panas kanthi tali bahu portabel

Katrangan singkat:

 

rega: $7.1
Bobot Barang: 0,62 kg
Ukuran produk: L26 x H41 x D15cm
MOQ: 800 pcs
Tipe Bahan: Poliester 600D Kab


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

1. Tansah nggunakake Material saka Quality paling - Nggunakake kualitas dhuwur awet Snow kain tahan banyu lan gampang kanggo ngilangke resik, aja wedi tumpahan susu / banyu ing tas.

2.Kapasitas Gedhe - Kompartemen utama gedhe, kanthong panyimpenan sing kapisah kalebu kanthong terisolasi & kanthong sandhangan teles, sampeyan bisa nyelehake botol susu, botol banyu, sandhangan, popok, andhuk, lan liya-liyane ing kanthong sing beda.

3. Multi Fungsi - Sampeyan bisa nggunakake tas iki minangka tas ransel lan tas tangan.Iku banget elegan lan cocok kanggo akeh kesempatan kaya blanja, lelungan etc.

Informasi Tambahan

Jeneng produk Tas ransel popok
Nomer Item LH060
Biaya sampel $100
Wektu Sampel 7 dina
Wektu Produksi 40-50 dina sawise sampel dikonfirmasi
Rincian Kemasan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn utawa minangka dikarepake
Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
Pelabuhan Xiamen utawa minangka dikarepake

Detail produk:

1. Superior Quality & Kekiatan
Tas ransel tas popok iki digawe kanthi apik lan digawe saka kain poliester tahan banyu premium sing dibangun kanggo awet, sampeyan entuk kompartemen sing dilapisi kanthi apik kanggo njaga popok sing teles lan garing, botol, kain popok; Loro kanthong terisolasi sing bisa digedhekake njaga botol bayi sampeyan. suhu sing cocog.
 F1
 
2. Dirancang kanggo Penak
Tas popok iki nduweni skema warna netral jender sing cocok kanggo kabeh wong diwasa, lan cocok kanggo kabeh kesempatan; Bukaan sing luwih amba ndadekake tas ransel popok iki gampang ditemokake kanthi cepet; Gagang sing gampang dicekel & Desain ergonomis & Tali pundhak sing empuk sing tebal nawakake sampeyan mbeta nyaman lan penguatan pasukan.
 
 F2 F3
 
3. Wide sawetara saka nggunakake
Tas popok iki bisa digunakake minangka tas ransel, tas tangan, uga bisa digantung ing kereta dorong.Elegan lan cocok kanggo akeh acara kaya blanja, lelungan, lsp. Kajaba iku, Desain Praktis lan Unisex nggawe tas ransel popok iki sampurna kanggo lelungan karo bocah lanang lan wadon, hadiah padusan bayi sing cocog!
 F4


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: