111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Kapasitas Besar Mufti-fungsional Baby Travel Back Pack kanggo Ayah, Tahan Air Tas Kerja Ayah karo Kanthong Laptop lan Tali Stroller

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:0,92 kg
  • Ukuran produk:38x28x16 cm
  • MOQ:500 pcs
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Detail Produk

    Tag produk

    Kapasitas gedheMufti-fungsi Baby Travel Back Pack kanggo Bapak,Waterproof Dad Work Bag karo

    Saku Laptop lan Stroller Straps

    Katrangan

    1. [KANTONG MULTIFUNCTION] Tas ransel bayi sing apik banget sing dirancang khusus kanggo Bapak lan Ibu minangka tas ransel bayi.Kanthong ngarep KANTONG TERINSULASI

    njaga suhu susu lan botol banyu bayi.

    2.Kapasitas Gedhe - Kompartemen utama gedhe, kanthong panyimpenan sing kapisah kalebu kanthong terisolasi & kanthong sandhangan teles, sampeyan bisa nyelehake botol susu, botol banyu,

    sandhangan, popok, andhuk, etc ing kanthong kapisah beda.

    3. Desain unik kanggo bukaan, sampeyan bisa nggunakake tangan siji kanggo mbukak lan nutup tas.

    Informasi Tambahan

    Jeneng produk Tas ransel popok
    Nomer Item LH004
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7-10 dina
    Wektu Produksi 40-45 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1 pcs/polybag
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou utawa minangka dikarepake
    详情_05
    详情_01

    Detail produk

    1.Stroller Straps kanggo gantung ing stroller bayi.

    动图1
    详情_07
    • 2. Bisa dibukak nganggo tangan siji lan Kapasitas Gedhe.Desain mbukak: Sampeyan bisa nggunakake tangan siji kanggo mbukak lan nutup tas

    • Kompartemen utama sing gedhe, kanthong panyimpenan sing kapisah kalebu kanthong terisolasi & kanthong sandhangan teles, sampeyan bisa nyelehake botol susu, botol banyu, sandhangan, popok, andhuk, lsp ing kanthong sing beda.

     

    详情_03
    详情_04

    3. Gabungan ganti pad kanggo mesthekake ora lali metu

    Akses gampang saka kanthong ngisor mburi

    详情_08
    详情_09

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: