111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Tas Ransel Popok Kapasitas Besar Tas Popok Bayi, Tas Maternity Multi-Fungsi Tahan Air kanggo Ibu Bapak

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:0,78 kg
  • Ukuran produk:28*38*16 cm
  • MOQ:500 pcs
  • Tipe Bahan:Tipe Bahan Kain Salju
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan

    1, Kapasitas Gedhe Multi-kanthong: Tas popok duwe kanthong akeh, kanggo popok, sandhangan bayi, botol lan perlengkapan bayi liyane, uga kunci,

    dompet lan liya-liyane, kanggo nyedhiyakake papan sing cukup kanggo barang-barang sing perlu kanggo njaga urutan sing sampurna.

    2. Desain Cerdas: Desain mburi mbukak mbantu sampeyan nemokake barang sing dibutuhake ing tas ransel popok.Iku trep kanggo nyelehake utawa mbusak

    produk bayi saka ngisor tas popok bayi.

    3. Desain sing trep: Bisa digunakake minangka tas ransel, utawa digantung ing kreta bayi.Cocog kanggo blanja, pariwisata lan acara liyane.

    Praktis lan cocok kanggo lanang lan wadon.

    Informasi Tambahan

    Jeneng produk Tas ransel popok
    Nomer Item LH017
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7-10 dina
    Wektu Produksi 40-45 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1 pcs/polybag
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou utawa minangka dikarepake

    Detail Produk :

    1. Multi-pocke Kapasitas Gedhet

      • tas popok nduweni kanthong akeh, kanggo popok, sandhangan bayi, botol lan perlengkapan bayi liyane, uga kunci, dompet lan liya-liyane, kanggo nyedhiyakake papan sing cukup kanggo barang-barang sing perlu kanggo njaga urutan sing sampurna.
    详情_05
    详情_02
    diaper backpack1
    2
    3
    • Desain Cerdas: Desain mburi mbukak mbantu sampeyan nemokake barang sing dibutuhake ing tas ransel popok.Iku trep kanggo nyelehake utawa mbusak produk bayi saka ngisor tas popok bayi.

    2.Desain mbukak sing unik, sampeyan bisa nggunakake tangan siji kanggo mbukak lan nutup tas yen sampeyan nggawa bayi

    详情_07
    详情_08

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: