111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa lead time produksi?

Wektu timbal sekitar 35-50 dina sawise konfirmasi pesenan lan persetujuan sampel.

Kepiye carane sampeyan ngontrol kualitas?

Kualitas minangka jiwa perusahaan kita.Sadurunge produksi, kita bakal duwe rapat kanggo mriksa kabeh titik penting karo kontrol produksi.Kita mriksa materi nalika teka, lan mriksa sampel pisanan, inspeksi ing proses lan inspeksi pungkasan.

Apa isi njamin?

Kita nyedhiyakake garansi 12 wulan sawise sampeyan nampa tas kasebut.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM?

Ya, kita welcome OEM, uga kita nyedhiyani layanan ODM, sampeyan mung nuduhake kita idea, kita bisa ngrancang kabeh tas kanggo sampeyan.

Apa kauntungan sampeyan?

Dadi profesional, Dadi Proaktif, Dadi Beda.Uga tim manajemen kita nyedhiyakake solusi sing bisa digunakake kanggo para klien.