111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Tas Popok Multi-Fungsi Waterproof Travel Ransel kanggo Perawatan Bayi, Kapasitas Gedhe, Stylish lan Awet, pink

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:0,65 kg
  • Ukuran produk:10.6*8.3*16.5 inch
  • MOQ:800 pcs
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan

    1. Tansah nggunakake Material saka Quality paling - Nggunakake kualitas dhuwur tahan salju kain tahan banyu lan gampang kanggo ngilangke resik, aja wedi tumpahan susu/banyu ing tas.

    2. Kapasitas Gedhe - Kompartemen utama gedhe, kanthong panyimpenan sing kapisah kalebu kanthong terisolasi & kanthong sandhangan teles, sampeyan bisa nyelehake botol susu, botol banyu, sandhangan, popok, andhuk, lan liya-liyane ing kanthong sing beda.

    3. Multi Fungsi - Sampeyan bisa nggunakake tas iki minangka tas ransel lan tas tangan.Iku banget elegan lan cocok kanggo akeh kesempatan kaya blanja, lelungan etc.

    1.Katon Cilik nanging Sejatine Super Luas

    Sampeyan bisa masang 5 popok, 4 ganti sandhangan, 5 bibs, tas dolanan, tas obat, tas popok, sendok, pulpen, cangkir, comforter kabeh ing njero karo kamar kanggo nyisakke.Nduwe bukaan sing amba ing tas utama, dadi gampang banget kanggo ngisi utawa njupuk barang sampeyan.

    3

    2.Bahan persiapan lan film aluminium ultrathin

    Properti optik khusus film aluminium ultrathin supaya sampeyan tetep anget susu, lan nggunakake bahan daur ulang, ayo nindakake apa wae kanggo jagad iki

    4

    3.FASHION NYAMAN

    Ngadopsi desain sing apik lan elegan, kanthi tali bahu sing empuk mbantu nyuda tekanan pundhak, nggawe sampeyan luwih nyaman.tas ransel popok tetep aman ing mburi tanpa slipping lan tetep tangan free kanggo nyekeli bayi utawa latte sing akeh-dibutuhake.

    5
    Jeneng produk Tas ransel popok
    Nomer Item LH002
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7 dina
    Wektu Produksi 40-50 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn utawa minangka dikarepake
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen utawa minangka dikarepake

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: