111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Tas Ransel Popok, Tas Popok kanggo Bapak&Ibu Tas Ransel Perjalanan Multifungsi kanthi Tali Stroller

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:0,6 kg
  • Ukuran produk:35*30.5*10 cm
  • MOQ:800 pcs
  • Tipe Bahan:Poliester
  • Detail Produk

    Tag produk

    1_1

    Katrangan

    1. Kapasitas gedhe-.Ngempalaken kabeh sing perlu ing tas popok sampurna, kalebu: 3 wadhah botol terisolasi, kanthong laptop empuk, kanthong interior elasticized lan cepet njupuk popok metu saka kanthong tas ransel kang.

    2. Bahan-Bahan Berkualitas Tinggi-Anteng, awet lan kain tahan banyu, digawe saka kain sing entheng, awet lan anti banyu kalebu linen sing apik karo kulit vegan ing njaba, lan poliester tahan banyu ing njero, kanggo tahan panggunaan abot lan kahanan sing atos.

    3.Humanized design-Featuring ergonomic contoured airflow desain bali karo kandel nanging alus ventilated padding, tas popok tas ransel menehi support bali maksimum.Tali pundhak empuk sing bisa dihirup ndadekake nyaman banget sanajan beban abot kanggo digawa.

    1.Ora mung tas ransel popok,

    iku uga organizer bayi mawa 2 Kompartemen Utama & 14 kanthong sing wiyar.Isi kabeh sing dibutuhake ing tas popok sing sampurna,

    4

    2. Desain unik

    Kanthong tisu khusus kanggo "momen darurat" kasebut
    Gantungan kunci sing bisa diperpanjang kanggo penak
    Digantung kanthi rapi ing stroller sampeyan kanggo kepenak nalika lelungan
    Sampurna kanggo Ibu lan Bapak - Bojomu ora bakal isin nalika tugas bapak!

    3. Tas popok penting aksesoris

    Aja mbayar ekstra kanggo aksesoris tas popok sing penting.Kita wis nyakup D-ring hardware khusus kanggo kereta dorong lan pad ganti anti banyu sing resik (23l x 15w inci) karo tas ransel popok.Ukuran: 11,8 lx 7,3 w x 17,3 h in;Volume: 24L, Bobot: 1,5 lb.

    2
    Jeneng produk Tas ransel mami
    Nomer Item LH003
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7 dina
    Wektu Produksi 40-50 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn utawa minangka dikarepake
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen utawa minangka dikarepake

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: