111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Custom Multifunctional Luxury Baby Waterproof 3 ing 1 Diaper Bag Ransel kanggo Ibu

Katrangan singkat:

Bisa digunakake minangka tas ransel, tas tangan, elegan lan cocok kanggo akeh kesempatan kaya blanja, lelungan lsp. Desain Praktis lan Unisex nggawe tas ransel popok iki sampurna kanggo lelungan karo bocah lanang lan wadon.


  • Jumlah Pesanan Min:500 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Detail Produk

    Tag produk

    • Informasi Tambahan
    • Jeneng produk

      Tas ransel popok

      Nomer Item

      LH101

      Biaya sampel

      $100

      Wektu Sampel

      7-10 dina

      Wektu Produksi

      40-45 dina sawise sampel dikonfirmasi

      Rincian Kemasan

      1 pcs/polybag

      Syarat-syarat pembayaran

      TT L/C Western Union

      Pelabuhan

      Xiamen utawa minangka dikarepake

    • Detail Produk:
    • 1. Dirancang kanggo Penak - Opening ekstra sudhut ndadekake tas ransel popok iki gampang kanggo golek kabutuhan ing jiwit, lan zippers dual kanggo gampang-akses & penutupan malah karo tangan siji!Gagang sing gampang dicekel & desain ergonomis mburi & tali pundhak empuk sing kandel menehi sampeyan nggawa sing nyaman lan kekuwatan.diaper backpack
    • 2. Convertible lan Versatile - Tas popok iki bisa digunakake minangka tas ransel, tas tangan, uga bisa digantung ing kereta dorong.Elegan lan cocok kanggo akeh kesempatan kaya blanja, lelungan lsp. Kajaba iku, desain praktis lan uniseks nggawe tas ransel popok iki sampurna kanggo lelungan karo bocah lanang lan wadon, hadiah padusan bayi sing cocog!2
    • 3. Awet sing bakal tahan nganti pirang-pirang taun - Tas ransel popok digawe saka kain sing entheng, awet lan anti banyu (luwih kuwat tinimbang tas bayi poliester twill, luwih apik kanggo tahan deformasi & tahan luh).Jahitan non-fraying, lan zippers kuwat.Jahitan sing dikuatake ing tali bahu lan gagang, tanpa nyuwek.diaper backpack

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: