111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Custom Fashion Diaper Travel Portable Baby Ganti Mat Bag

Katrangan singkat:


  • Bobot barang:0,65 kg
  • Ukuran produk:Ukuran 11,8 x 8,2 x 1,5 in
  • MOQ:800 pcs
  • Tipe Bahan:Polyester 600D Kab
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan

    1.PERLINDUNGAN ANAK - pad ganti portabel nglindhungi bayi saka kuman sing mbebayani ing papan umum

    2. NYAMAN DIGUNAKAN - tikar ganti lelungan kompak lan gampang digunakake, dibentuk kanthi apik ing kopling sing dadi asisten sing penting kanggo mlaku-mlaku lan lelungan.

    3. NYAMAN DIANGGO - tali pundhak sing bisa diatur ngidini sampeyan nggawa pad kanthi kepenak;tali klip luwes kanggo nyumerepi ing kereta dorong utawa sak bangkekan

    6
    4

    Organizer gedhe

    Kanggo popok, wipes lan barang pribadi sampeyan

    3

    Ukuran Optimal

    ukuran mbukak 22″x22″, kanggo comfort lan pangayoman awak lengkap kanggo bayi ing tikar;ukuran 8″x11,5″ kompak-clutch, kanggo gampang nggunakake tas popok kanggo nggawa

    2

    Nglindhungi Bayi Panjenengan

    saka kuman jahat ing fasilitas umum kanthi bantalan ganti sisih sing dawa banget, Bebas BPA, Bebas Phthalate, Bebas Timbal

    Jeneng produk Pad ganti popok
    Nomer Item LH005
    Biaya sampel $100
    Wektu Sampel 7 dina
    Wektu Produksi 40-50 dina sawise sampel dikonfirmasi
    Rincian Kemasan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn utawa minangka dikarepake
    Syarat-syarat pembayaran TT L/C Western Union
    Pelabuhan Xiamen utawa minangka dikarepake

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: