111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Profil Perusahaan

lucien&hanna wiwit 2008

Konsep Desain Asli

Kita minangka perusahaan manufaktur tas layanan lengkap sing adhedhasar ing China sing nawakake produk bayi, tas popok, tas mami, tas bocah, tas sekolah, tas nedha awan, tas ransel bisnis, tas laptop, lengen klambi, tas olahraga lan tas pendingin lan liya-liyane.markas kita dumunung ing Xiamen lan pabrik dumunung ing kutha Quanzhou.Kita duwe sertifikasi BSCI, DISNEY, SEDEX.Kita nawakake layanan paling apik kalebu kontrol kualitas, rega, pangiriman wektu, pangembangan anyar lan komunikasi sing efektif, kita duwe akeh klien saka sak ndonya, biasane saka AS, JERMAN, UK, POLAND lan FRANCE.

Kita fokus ing nggawe desain inovatif kualitas unggul kanggo sampeyan sing bakal nyorot keuntungan produk, kita ngerti sing milih produk tengen langkah penting banget kanggo bisnis, iku ngandhani pelanggan kok produk lan merek beda lan unik.Spesialis kita bisa mbantu nggawe tampilan unik lan ide inovatif sing cocog karo merek sampeyan.Sampeyan kudu ngandhani kanthi jelas tujuan apa merek lan produk sampeyan, apa panjaluk pemasaran sampeyan lan apa tegese kanggo pelanggan.

Kita bakal dadi pilihan sing paling apik lan supplier dipercaya saka China.

Brand Story

Ing Lucien & Hanna-- Slogan kita yaiku "BAGS LIKE BABY" sing artine kita nggawe tas kaya sampeyan ngurus bayi ing atine.Lucien & Hanna minangka merek anyar sing fokus ing produk kulawarga, wiwit saka perawatan kesehatan, pertumbuhan sehat lan pendamping sehat.Desain merek anyar 100 persen asli, saben rincian sing ngemot kombinasi tampilan estetis lan panggunaan pragmatis.Muga-muga bahan berkualitas tinggi, pakaryan sing paling apik, rincian sing apik banget lan daya tahan sing luar biasa, Lucien & Hanna mesthi bakal nggumunake konsumen saka omah lan luar negeri.

Crita merek babagan Lucien & Hanna kabeh kanggo proses seneng pertumbuhan sehat anak.Nalika kita lair, wong tuwa kita menehi perawatan sing paling lembut.Nalika kita gedhe lan dadi wong tuwa, ora kaget, kita bakal weruh yen anak-anak kita tuwuh kanthi sehat.Katresnan iku sumber saka kabeh ing donya.Katresnan ndadekake Bumi mubeng.

Tim Kita

Andy Zheng

Sing Ngadek ake

Spesialisasi ing riset marketing lan analisis lan layanan pelanggan profesional, fokus ing konsep desain anyar lan produk kualitas.kita ngedol masalah kita ngatasi, nanging ora mung produk.

Kontak: 13860120847

E-mail: andyz@flyoneltd.com

Lucy Lin

Desainer

Spesialisasi ing tas mammy, tas ransel popok, desain tas ransel bocah-bocah 5 produk paten liyane saben taun.

Spesialisasi ing tas mammy, tas ransel popok, desain tas ransel bocah-bocah; Miturut saben kasus perusahaan komoditas seprapat, ngembangake produk sing cocog kanggo suspensi merek perusahaan lan permintaan pasar; operasi trampil PS lan piranti lunak gambar AI; 5 produk paten liyane saben taun;

tim

Kita luwih profesional, luwih proaktif lan luwih beda.

Tim pangembangan marketing

Tim Layanan Pelanggan

Tim desain R&D

Tim produksi merchandiser

Pabrik lan lini produksi kita

Pabrik kita dumunung ing industri tas Quanzhou, kanthi pengalaman produksi tas luwih saka 15 taun, pabrik wis entuk sertifikat BSCI lan Sedex saben taun, kita fokus ing produk standar kualitas dhuwur kanthi standar AQL2.5, kita nyengkuyung lan ngetutake standar daur ulang global. materi kanggo produksi kita.kita kabeh kerja keras kanggo produk ramah lingkungan ijo ing mangsa ngarep.

Pabrik kita duwe 10 baris produksi profesional, kanthi luwih saka 200 buruh, kapasitas saben wulan luwih saka tas 200.000pcs, kalebu tas ransel, tas popok, tas travel lan tas olahraga.kita nawakake proses produksi profesional kanggo kabeh klien kita, saka pengawasan lan kontrol materi, proses nglereni materi, proses jahitan, pengawasan online, proses resik lan packing, pengawasan pungkasan, loading wadhah, saben proses karo kontrol standar dhuwur.Lan entuk reputasi dhuwur saka klien saka kabeh ndonya.

Layanan Kita

Penawaran Kutipan Profesional

Klien ngirim pitakon kanthi spek rinci, bisa adhedhasar foto, gambar utawa conto

Kita nggawe pitungan biaya profesional liwat analisis materi lan sinau workmanship, lan nawakake rega cukup lan competitive

Kontrol kualitas

Kita duwe sistem kontrol kualitas dhewe.jenenge "Flyone 13/2.5 sistem"

1 tegese 1 rapat pelatihan pra produksi sadurunge produksi

3 tegese 3 kaping pengawasan sak proses produksi, Material mrekso, on line mriksa lan produksi final pengawasan
2.5 tegese standar AQL 2.5

Kontrol pangiriman

Wektu timbal 60 dina kanggo pesenan normal
30 dina timbal wektu kanggo pesenan cepet

tawaran desain R&D

Klien ngirim inquiryDrawing, desain sketsa
Desain produk Qriginal
Desain kemasan
Pangembangan sampel

Komunikasi sing efisien

Wangsulan ing 24 jam
We ngedol masalah kita ngatasi, nanging ora mung produk