111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

The Kind+Jugend International Baby to Teenage Fair Cologne

IMG_20190920_090425
IMG_20190921_142604

Kind+Jugend International Baby to Teenage Fair Cologne diwiwiti saka 21 Sep nganti 24 Sep 2019. Iki minangka pameran paling profesional kanggo produk bayi nganti remaja.Dheweke narik akeh merek saka sak ndonya kanggo nekani pameran kasebut.Iki kalebu Graco, Goodbaby, Britax, Newell, Badabulle, Ergobaby, Nuby, Joovy, Merek utama ing industri produk bayi.

IMG_20190919_102736
IMG_20190919_105957
IMG_20190919_110036

Xiamen Flyone tas Co., Ltd, minangka pabrik tas profesional, kita fokus ing desain anyar kita dhewe kabeh jinis tas Mammy, tas popok lan Ganti pad.Iki kaping telune melu pameran.kita utama kanggo nuduhake konsep desain anyar lan layanan profesional.Kabeh nganggo desain anyar kita.Kita ora mung nuduhake produk, nanging konsep desain anyar.

dfgsdfg
3

Iki minangka produk paling laris nalika pameran, titik desain paling apik yaiku bukaan tas, nalika sampeyan ngrangkul bayi, sampeyan bisa mbukak tas kanthi tangan siji, lan njupuk barang saka tas kanthi gampang.Iki ditampa ing pasar Eropa lan USD.

1

Kanggo nglindhungi konsep desain kita, kita kudu njaluk paten kanggo desain iki.Sing uga bisa nglindhungi merek lan reputasi klien.

IMG_20190921_115036

Amarga produk desain anyar lan layanan tim profesional, Booth kita tansah nganggo lalu lintas mlaku, umume klien bisa nemokake produk tas sing kasengsem saka booth kita.lan kita bisa ngrembug lan berkembang bebarengan kanggo kabeh jinis konsep desain anyar, lan bisa menang pasar bebarengan.

Yen sampeyan profesional, sampeyan bakal disetujoni, yen sampeyan wis disetujoni, sampeyan bakal menang pesenan.Pesenan ing pameran kita minangka dhukungan paling apik kanggo tim kita.