111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Pameran kanton kaping 125

FLYONE BAGS ON 125TH CANTON FAIR
IMG_20190504_211441

Pameran kanton kaping 125, fase katelu diwiwiti saka 31 April nganti 04 Mei 2019.Iki kalebu tas lan koper, sandhangan, produk sepatu ...... Ana luwih saka 200 ewu panuku saka kabeh ndonya rawuh ing pameran canton.

Iki kaping 5 kanggo tas Flyone rawuh ing pameran Kanton, minangka pabrik tas profesional, kita utama kanggo nuduhake konsep desain anyar lan layanan profesional.Produk kita kalebu tas ransel popok, tas bahu, bantalan ganti, tas ransel laptop bisnis lan tas bocah-bocah.Kabeh nganggo desain anyar kita.Kita ora mung nuduhake produk, nanging konsep desain anyar.

1
Babyono presentation

Saliyane produk tas desain anyar, kita uga duwe tim profesional dhewe kanggo pameran, kabeh dilatih kanthi profesional, bakal ngenalake presentasi perusahaan lan kabeh konsep desain anyar kanggo pengunjung.kita tansah menang pangenalan apik banget sawise pameran.

foot traffic 3
Foot Traffic

Amarga produk desain anyar lan layanan tim profesional, Booth kita tansah nganggo lalu lintas mlaku, umume klien bisa nemokake produk tas sing kasengsem saka booth kita.lan kita bisa ngrembug lan berkembang bebarengan kanggo kabeh jinis konsep desain anyar, lan bisa menang pasar bebarengan.

IMG_20190503_124805

Yen sampeyan profesional, sampeyan bakal disetujoni, yen sampeyan wis disetujoni, sampeyan bakal menang pesenan.Pesenan ing pameran kita minangka dhukungan paling apik kanggo tim kita.