111

TAS KOPER BAYI

0086-13860120847
0086-13860182477

Babagan awake dhewe

KONSEP DESLGN

Lucien & Hanna fokus ing produk kulawarga,
wiwit saka perawatan kesehatan, wutah sehat lan sehat ngiringi.
saben rinci sing ngemot kombinasi tampilan estetis lan panggunaan pragmatis.
Muga-muga bahan berkualitas tinggi, pakaryan paling dhuwur, rincian sing apik banget lan daya tahan sing luar biasa,
Lucien & Hanna mesthi bakal stun konsumen saka ngarep lan luar negeri.

R&D

——
Tim R&D, ngarahake menyang pasar
riset, nggoleki cara sing efisien

Desain

——
Tim desainer sing efisien,
nyediakake layanan kabeh-babak

Bionics

——
Menehi filosofi urip,
wutah sehat lan seneng

Erognomi

——
Ergonomis, unik
lan produk nyaman

PENGIRING SEHAT

Kanggo Wisata Keluarga, Bapak lan Ibu nggunakake

nalika karo bayi cilik

KESEHATAN

Kanggo ngganti popok, dolanan lan barang liyane

packing macet ing amben utawa mobil

TUBUH SEHAT

Kanggo olahraga, kerja lan panggunaan saben dina

nalika tuwuh.

DASAR
——
Basis produksi ing Quanzhou

lan kutha Inland

SAMPEL
——
50 Pengembangan Sampel

saben sasi

PEKERJA
——
Total luwih saka 300 buruh

PCS
——
250.000 PCS Kapasitas Saben wulan

Rencana Layanan R&D Perusahaan

2-3 dina -
Analisis Biaya lan Mbenerake Kutipan
10-12 dina -
Pangembangan sampel
3 dina -
Rampung gambar desain minangka panyuwunan klien
5 Gaya -
Desain tren fashion paling anyar saben wulan

Sawetara klien kita

KARYA AWESOME sing TIM KITA KONTRIBUSI KLIEN!